Hvad tilbyder vi?

Hos Hakko har vi udviklet en række innovative smagsgivere på overskydende råvarer, der kan bidrage til god og bæredygtig smag i mange forskellige retter.

Vi er fleksible og bestræber os altid på at finde en løsning, der passer til behovet i jeres restaurant, kantine, cateringvirksomhed, hotel eller fødevarevirksomhed.

Vores produkter til foodservice

  • Vi støtter det lokale landbrug og de lokale fødevareproducenter ved at lave produkter baseret på deres overskydende råvarer.

  • Vores produkter indeholder aldrig tilsætningsstoffer, da vi har en filosofi om, at mad kun skal indeholde mad.

  • Gennem fermenteringsprocessen giver vi vores produkter en naturlig lang holdbarhed.

  • Gennem fermentering åbner vi for nye, spændende og kraftige smage.

Find os hos din foretrukne grossist

Mindre madspild

Mere smag

Mere convenience

Flere lokale råvarer

Kontakt os

Vil du være med til at reducere madspild gennem god smag? Vi kommer gerne ud og præsenterer vores produkter, og hvordan vi arbejder med madspild - hele vejen fra jord til bord.

Kontakt os herunder, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Kontakt os på mailen herunder.