Mere smag,

mindre spild

Hos Hakko tilbyder vi en række bæredygtige fødevarerprodukter og ingredienser. Vi har brugt over tre år på at kortlægge og forstå de forskellige typer og årsager til madspild. Vi har brugt vores viden inden for den danske fødevareindustri til at udvikle en række unikke fødevareprodukter baseret på de forskellige typer af velsmagende overskydende råvarer. Hakkos første produkter er en række fermenterede smagsgivere.

Fermentering

En fermentering er en biologisk proces, hvor mikroorganismer omdanner sukker eller andre kulhydrater i fødevarer eller drikkevarer til forskellige kemiske forbindelser. Fermentering forlænger fødevarers holdbarhed, hjælper kroppen med at absorbere næringsstoffer, giver uperfekte råvarer et nyt liv og skaber fantastiske smage.

Fermentering gør os i stand til at reducere madspild og udvikle en række bæredygtige fødevareprodukter med gode ernæringsmæssige egenskaber, ingen tilsætningsstoffer, fantastiske smage og lang holdbarhed.

Vi arbejder med FNs verdensmål